След като Слави Трифонов изтегли министрите си от кабинета  и

...
След като Слави Трифонов изтегли министрите си от кабинета  и
Коментари Харесай

Раздорът продължава! Сандов вбива клин между ИТН и Слави

След като Слави Трифонов изтегли министрите си от кабинета  и Има Такъв Народ от обединението, останалите сътрудници в ръководството взеха да се пробват да вбиват чеп сред него и партията му.

„ Ще опитаме да върнем Има Такъв Народ към парламентарното болшинство, към ръководството на страната в тези сложни времена ”, сподели вицепремиерът и екоминистър Борислав Сандов в изявление за бТВ.

 „ Ние не приказваме за евакуиране на Има Такъв Народ от държавното управление, приказваме за евакуиране на Слави Трифонов “, разяснява Сандов.

„ Слави Трифонов не приказва с държавното управление, не приказва с публично. Той само се появява във Facebook и пуска някакво трагично видео ”, сподели Борислав Сандов.

По думите му една огромна част от тези хора желаят фактически да има смяна, битка са с корупцията, битка за правосъдна промяна, само че някак си стоят в очакване.

„ Не може в страната нещата да зависят от един човек, който е самоизолиран “, уточни Сандов.

Според него е рисково България да остане без работещ парламент, тъй като в една среда, в която ние имаме война на 300 км от нас, когато няма парламент, ние нямаме опция да взимаме значими решения в една динамична среда, обвързвана с българската сигурност.

„ Демократична България “ изрично сподели, че оставаме в границите на това държавно управление, уточни Борислав Сандов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР